Cauta in stiri

RSS Feed

Site nou pentru reteaua de magazine MYMOTO

MYMOTO.ro

Dan | 23.11.2012
Foto ©: MYMOTO

Reteaua de magazine MYMOTO si-a lansat astazi noua platforma web, www.mymoto.ro. Cu informatii complete despre magazine, oferte speciale, motociclete si piese de schimb, site-l ofera posibilitatea celor ce nu au timp sau sunt prea departe de magazine, sa isi faca o idee despre oferta.

MYMOTO opereaza 9 puncte de lucru, in 7 orase diferite: Bucuresti (3), Brasov, Targu Mures, Sibiu, Cluj, Constanta, si Craiova. In Bucuresti, Brasov si Constanta magazinele au asociate si service-uri complete pentru motociclete, scutere si atv-uri.

MYMOTO oferta solutii complete pentru bikeri si motocicletele lor prin gama variata pe care o are pe stoc in fiecare locatie, dar si prin relatiile directe cu POLO, Parts EUROPE sau alti parteneri europeni.

Nu in ultimul rand, MYMOTO oferta celor intereseati posibilitatea de a deschide un magazin in sistem franciza, sistem in care deja functioneaza magazinele din Brasov, Sibiu, Constanta sau Craiova.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.