Cauta in stiri

RSS Feed

Nelu BANICA semneaza cu MOTOFLASH.ro!

Dan | 12.09.2012
Foto ©:

Echipa MOTOFLASH.ro se poate lauda cu o "achizitie" de exceptie pentru sezonul "competitional" 2013, prin cooptarea unuia dintre cei mai mai titrati "alergator" din presa moto nationala: fotoreporterul si ziaristul Nelu Banica.

Primele articole moto sub semnatura lui Banica au inceput sa apara in revista AUTOSHOW. Din 2000 pana in 2011, cu aparitiel bilunara, Nelu Banica si-a facut constant datoria catre piata moto. unde pe parcursul a doua pagini eram tinuti la curent cu tot ce se intampla in lumea moto la nivel national si international, intr-o era in care informatiile inca erau dominante in presa scrisa, si nu pe internet, ca acum.

Din 2005 Nelu a colaborat si cu revista MOTO Life, participand la refacerea structurii precum si la lansarea primului numar a Scooter Magazine. Alte colaborari au fost cu majoritatea revistelor auto din domeniu: Auto Bild, Autoexpert, Automondial, Autotest si Top Gear.

In decursul anilor, colaborarile cu Red Bull Romaniacs, Dunlop Romanian Superbike, Dementor Motocross Cup au facut ca Nelu Banica sa fie o prezenta constanta la toate competitiile unde au participat si piloti Romani, atat in tara cat si in strainatate. Cu reportaje si informari trimise chiar de la locul faptei, precum si cu zeci si sute de poze aproape "live", Nelu ne-a furnizat intotdeauna informatiile la "cald".

Incepand cu luna septembrie, Nelu Banica a preluat partea de continut a MOTOFLASH.ro unde vom beneficia zilnic de articole, reportaje sau advertoriale. Nu in ultimul rand, se vor face o serie de teste cu ajutorilor importatorilor moto pe care MOTOFLASH.ro ii va sustine neconditionat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.