Cauta in stiri

RSS Feed

special

Noua Mobra, farsa Motoflash de 1 aprilie

Paul Lozba | 02.04.2009
Foto ©: Letal Design

Relansarea motoretei Mobra este o pacaleala de 1 aprilie! Spunem asta cu parere de rau pentru ca ne-ar fi placut sa se adevereasca informatiile publicate. Mobra este un brand romanesc foarte puternic, cu un potential imens si merita o reincarnare intr-o motocicleta noua moderna si accesibila.

Ce este adevarat totusi este faptul ca noul detinator al marcii, societatea ALF Electrocasnice S.R.L., are in plan importul de scutere asiatice sub celebra marca, probabil pentru a concura in segmentul low-cost cu scuterele First-Bike si cele chinezesti, fapt dezamagitor dealtfel.

Nu ne aratam prea optimisti fata de viitorul Mobrei insa oricare ar fi acesta va vom tine la curent. Multumim Letal Design pentru realizarea schitei.

Bookmark and Share
Pacat...ce pacat! by Gigel80 on 02.04.2009
Chiar imi placea schita. Mobra merita un viitor mai bun decat o simpla marca pentru niste "ciun-linguri"
mobra by Conu' Nae on 02.04.2009
Ceva nu suna bine :)). Am google-uit ieri putin brandu-ul, am, vazut ca e inregistrat pe un SRL care face import de masini de spalat... desenul nu arata ca ceva care sa concureze pe segmentul low cost, hmm... Oricum ,mersi pentru scan-urile cu reclamele "old school", le fac resampling si m-am facut cu niste afise tari in garaj :))
mobra by sorin on 03.04.2009
aaarrrgghhhhhh ! ce farsa , eu deja incepusem sa dau sfoara in tara ca mobra o s fie readusa la viata , acum o sa par complet idiot ! pai oameni seriosi sunteti voi? :)
@sorin by Gigel80 on 03.04.2009
Inseamna ca a fost o farsa buna, nu? :)) A fost 1 aprilie, nu trebuiau sa fie seriosi
mobra by Catalin on 03.04.2009
haaah!Tocmai ii povesteam unui prieten despre vestea relansarii mobra, intru sa caut linkul si vad pacaleal:( pacat ca e doar o gluma, dar a fost o gluma foarte tare! Numai bine!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.