Cauta in stiri

RSS Feed

inaugurari

Noul showroom MV Agusta si Cagiva

24.04.2009
Foto ©: Dageco Impex

Incepand cu luna aprilie a acestui an, Dageco Impex a inaugurat un nou showroom situat in Bd. Expozitiei Nr.2 prin intermediul caruia va este prezentata toata gama de motociclete MV Agusta si Cagiva, precum si articolele originale de imbracaminte pentru aceste marci.

De asemenea, in cadrul noului showroom se pot comanda piese de schimb si accesorii originale. Pentru facilitarea achizitionarii oricarui model, Dageco Impex va pune la dispozitie un pachet de finantare propriu, personalizat pentru fiecare client in parte.

Dageco Impex poate oferi in acelasi timp si servicii de asigurare RCA/CASCO in cele mai bune conditii de pe piata, precum si servicii de constatare dauna pentru asigurari.

Departamentul profesionist de service poate efectua de la lucari de intretinere curenta (revizii, intretinere) pana la lucrari de vopsitorie si tinichigerie. Service-ul este autorizat RAR pentru interventii complete la toata gama de motociclete MV Agusta, Cagiva si Husqvarna.

Showroom Dageco Impex
Bd. Expozitiei Nr. 2 Sector 1 Bucuresti
Tel. 021.312.47.90
Email: office@mvagusta.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.