Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

Noul site AGV dedicat castilor personalizate

28.03.2009
Foto ©: AGV

Compania italiana AGV a lansat ieri site-ul Valentino's Face, ce ofera tuturor clientilor posibilitatea de a-si personaliza viitoarea casca AGV in acelasi stil cu una din cele mai renumite casti purtate de Rossi la Mugello, sezonul trecut.

Noul site se prezinta cu o grafica atractiva realizata in flash si este un instrument unic de personalizare pe cat de interesant, pe atat de distractiv. Astfel puteti  alege din mai multe culori de baza peste care puteti aplica orice imagine doriti dar si un text de maxim 30 de caractere. Ideea originala a celor de la AGV este un adevarat avantaj competitiv fata de ceilalti producatori si poate veni in ajutorul celor care cauta sa daruiasca un cadou foarte original.

Pe site mai puteti vedea o galerie interesanta cu toate modelele de casti AGV purtate de Valentino Rossi din 1995 si pana in prezent, fiecare cu o mica descriere, dar si o galerie a castilor personalizate de alti vizitatori.

Valentino's Face

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.