Cauta in stiri

RSS Feed

Toti banii vor fi donati. Respect!

O casca semnata de legendele MotoGP a fost vanduta pentru 255.000 euro la o licitatie on-line!

Ciprian | 05.12.2014
Foto ©:

O casca semnata de 12 staruri MotoGP, cu un total de 58 de titluri mondiale, a fost vanduta pentru fabuloasa suma de 255.000 euro la o licitatie on-line.

Aceasta a fost semnata de catre Giacomo Agostini, Angel Nieto, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa, Wayne Rainey, Loris Capirossi, Alex Criville, Wayne Gardner, Scott Russell si Randy Mamola, fiind cea mai scumpa din lume.

Un student din Spania, Alberto Hernandez si Oscar Haro, membru al echipei LCR Honda, au avut ideea de a picta o casca AGV in culoarea roz si a o da spre semnat pentru o strangere de fonduri caritabila.

Anthony Constantinou, sponsorul LCR Honda 2015, a facut parte din publicul on-line si a castigat casca pentru suma de 255.000 euro.

Constantinou a spus: "Cu atatea familii afectate de cancer, este important ca noi sa sustinem actele de caritate care asigura servicii vitale pentru pacienti. Echipa a facut o treaba excelenta in strangerea de fonduri. Sunt fericit ca am facut parte din aceasta cauza si sper ca acest lucru sa ii inspire si pe altii in lupta impotriva cancerului."

Toate veniturile vor fi donate catre o asociatie spaniola ce lupta impotriva cancerului si o organizatie de caritate "Motociclisti pentru sanatate" care se ocupa de strangerea de fonduri pentru asigurarea transportului pe motociclete pentru asistentii medicali din Africa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.