Cauta in stiri

RSS Feed

Castiga excursii cu Harley

Open House Harley Davidson Bucuresti

Ana Maria | 22.03.2013
Foto ©:

23 marie 2013, intre orele 10.00-16.00.

110 ani de cand Harley-Davidson® a iesit in lumina reflectoarelor si 30 de ani de cand exista cea mai mare familie de motociclisti, Harley-Owners Group. Cam asta se sarbatoreste in 2013 iar cu aceasta ocazie cei de la Harley isi deschid larg portile si-i invita pe rideri sa admire noile modele de serie si sa se bucure de multe surprize.

Daca e Open House, atunci sa fie multe surprize, motiv pentru care primii sositi vor primi cadou o insigna de colectie, creata special pentru sarbatorirea celor 110 ani de existenta a marcii Harley-Davidson.

Dar exista totusi o conditie, mica de tot ca sa primesti insigna si anume sa ai asupra ta un articol ce poarta logo Harley-Davidson. Nu conteaza ca e un tricou, o catarama de curea, o bricheta, o esarfa, o sapca, o geaca sau doar o cana, dupa cum se specifica pe site-ul harley-davidson-bucuresti.ro.

Ce mai trebuie sa stii? Fiecare insigna are o serie unica ce va permite inscrierea intr-o competitie mondiala care te poate face castigatorul unei excursii pentru doua persoane la evenimentul ce sarbatoreste 110 de legenda Harley-Davidson din Roma (13-16 iunie), a unei excursii pentru doua persoane la evenimentul organizat in Milwaukee - Wisconsin, acasa la Harley-Davidson, cu ocazia festivitatilor de sarbatorire a 110 ani de istorie pe doua roti (29 august - 1 septembrie).

Tentant nu? Asteapa pana pe 1 mai 2013, cand se vor cunoaste norocosii. Asa ca fa-ti program maine, 23 martie, la Harley Davidson® Bucuresti.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.