Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Orange County Choppers: dealer Ducati!

27.04.2009
Foto ©: OCC

Ducati North America a anuntat recent printr-un comunicat de presa oficial ca cei de la Orange County Choppers, vedetele binecunoscutei serii televizate "American Chopper", vor deschide o reprezentanta Ducati in Newburgh, New York.

Aceasta va fi denumita oficial "Ducati Hudson Valley" si face parte din planurile lui Paul Teutul Sr. de a-si extinde afacerile dincolo de segmentul custom-chopper care l-a consacrat in ultimii zece ani de activitate.

Surprinzatorul parteneriat dintre Orange County Choppers si Ducati coincide cu prezentarea din urmatorul episod "American Chopper” a unui Monster 1100 customizat chiar de catre cei trei membri ai familiei Teutul.

"Ducati Hudson Valley va fi cu siguranta un punct forte in cresterea vanzarilor si consolidarea prezentei Ducati in Nord-Est." a declarat Michael Lock, CEO Ducati North America.

"Reputatia mondiala pe care o are Ducati in lumea Superbike alaturi de stilul si elementele de design ale brandului chiar fac din asta o oportunitate unica pentru noi." a marturisit Paul Teutul Sr.

Via I USRiderNews

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.