Cauta in stiri

RSS Feed

dezvaluiri

Paola Bianchetti - Ionel Pascota este campion al UEM Cup 2008

21.10.2008
Foto ©: UCM Sport

CARAS-SEVERIN. Incercarile disperate ale sefilor Federatiei Romane de Motociclism de a se disculpa in diferendul cu sportivul Ionel Pascota si clubul pentru care alearga acesta, UCM Resita, nu fac altceva decat sa-i incrimineze si mai tare. Presedintele Cristian Muresan, vicepresedintele Vlad Haralambie si secretarul general Gabriel Olariu au incercat sa demonstreze ca motociclistul a beneficiat de tot sprijinul forului roman, doar ca acesta a refuzat sa fie ajutat. Mai mult, au pretins ca Pascota se lauda ca este campion european, desi nu are niciun drept sa pretinda acest lucru.

Daca Ionel Pascota a refuzat ajutorul propus de catre federatie, sub pretextul ca nu ar fi pregatit pentru a lua startul intr-o etapa de Campionat Mondial, atunci, ce rost ar mai fi avut ca presedintele sectiei de Motociclism a UCMR, Adrian Preda, sa ceara o mana de ajutor chiar forului condus de Muresan? Pentru ca acest lucru s-a intamplat si poate fi dovedit prin faxul trimis FRM la data de 28 februarie 2008. Iata ce spune documentul la care facem referire: „Stimate Domn, prin prezenta solicitam acordul si, totodata, sprijinul dumneavoastra pentru participarea sportivului Ionel PASCOTA la 2 (doua) etape ale Campionatului Mondial de Motociclism, etapa de la Assen, din 26.04 - 27.04.2008, si etapa de la Vallelunga, din 20.09. - 21.09.2008“.

Totodata, a fost lamurita si problema titlului de campion european. A facut-o chiar un oficial al Uniunii Europene de Motociclism (UEM), Paola Bianchetti. Intr-un document datat 20 octombrie, se arata urmatoarele: „Va informam cu placere ca pilotul Ionel Petru Pascota, de la echipa UCM Resita, este campion al UEM Cup 2008, clasa Supersport“.

Federatia Romana de Motociclism nu pare prea impresionata nici de acest document. Poate va fi dupa alte dezvaluiri incendiare facute de lumea motociclismului romanesc, care vor fi publicate in editiile urmatoare ale cotidianului 24 de Ore.

Sursa: 24 de Ore

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.