Cauta in stiri

RSS Feed

magazine noi

Paula’s Biker Shop in Bucuresti

11.05.2008
Foto ©: Nelu Banica

Dupa cum v-am anuntat in stirea de luni, Paula’s Biker Shop a venit in mijlocul bucurestenilor. Pentru multi dintre motociclistii din capitala, drumul pana la magazinul de la intrarea in Ploiesti avea doua avantaje: “Sa vedem ce au mai adus si sa ne mai dezmortim si noi motoarele, nu?”

Era normal ca unul dintre cele mai mari magazine de imbracaminte si accesorii din tara sa-si deschida un magazin si in Bucuresti. Situat la intersectia strazilor Popa Nan si Timpului, poate fi usor descoperit de cei interesati, mai ales ca in zona se afla si barul lui Ursu. Desi este mai modest in dimensiuni decat “mall”-ul de pe DN1- Barcanesti, oferta nu este deloc dezavantajata.

Toate produsele comercializate de Paula’s Biker isi vor gasi loc pe rafturi sau in cuiere: casti AGV printre care la loc de cinste doua perechi de Rossi Replica, modele diferite de Caberg la preturi foarte bune, protectii Madhead si Louis, prelate Louis pentru motociclete, sprayuri si crème pentru curatarea si intretinerea motocicletei. De remarcat oferta bogata in veste de piele, chaps-uri si pantaloni de piele pentru chopperisti, de calitate superioara.

Daca aveti drum prin zona intre orele 10 si 17 merita sa va opriti pentru cateva momente la Paula’Biker Shop.

Bookmark and Share
sports jackets,protection by M.Tahir on 29.06.2010
Our Range includes: 1. Sports Goods Wears 2. Sports Gloves Jackets http://www.tahirfayyazco.com/protector.htm 3. Balaclava (face mask) http://www.tahirfayyazco.com/face_mask.htm 4. Soccer uniforms promotions products etc 5. Saddle Bags Accessories http://www.tahirfayyazco.com/saddle_bag.htm For further information please visit at our web site: www.tahirfayyazco.com With best regards, we remain Cordially yours M.Shahid
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.