Cauta in stiri

RSS Feed

Petrecere Rock

Rokarie de Halloween in Club Ageless

11.10.2012
Foto ©:

De Halloween, Ageless club va invita la o petrecere care va aminti de felul in care aceasta sarbatoare a prins viata. Pe vremea celtior, o astfel festivitate marca sfarsitul unui ciclu de viata i inceputul unui alt nou ciclu. In seara de Halloween se consumau fructele si legumele culese din recolta anului si se sacrificau animale. Tot atunci, sufletele celor care au murit in anul respectiv isi incepeau calatoria in iad si focurile ardeau in onorea acestora. Era momentul in care zanele, demonii si fantomele isi faceau aparitia. De dragul traditiei, gazdele petrecerii de Halloween va asteapta sa apareti in postura preferata, asa ca cine vrea sa exprime adoratia pentru demoni va purta masca, ori va aduce dovleci sculptati, sau orice fel de costum sau obiect in cinstea Lordul Intunericului si a spiritelor favorite, putand de asemenea onora invitatia aducand doar propriul trup. Atmosfera pagana, visatoare, macabra, morbida, vesela si infricosatoare se va simti pe deplin gratie muzicii, playlistul listand piese ale clasicilor Misfits, Black Sabbath, King Diamond, Necrophagia, Christian Death, Bauhaus, Wednesday 13, The Cure, Killing Joke, iar ochii vor fi tulburati de scene smulse din Suspiria, The Wicker Man, Santa Sangre, Phenomena, Alucarda si asa mai departe.

Cu gandul de a se acroda din nou o atentie speciala pentru posterele de eveniment, asa cum oamenii erau obisnuiti pe vremurile secolului trecut, cunoscutul grafician roman, Costin Chioreanu a redat povestea traditionalului Halloween, concepand astfel posterul dedicat petrecerii, ale carui copii se vor gasi de vanzare in seara cu pricina.
Colectionarii de horror vor avea ocazia sa achiztioneze si tricouri cu aceasta ilustratie, produse intr-o serie limitata de catre cei de la Bumbac 100 si puse la vanzare pe site-ul
http://www.bumbac100.ro/

Petrecerea de Halloween se va intampla pe 31 octombrie, la Ageless Club, incepand de la ora 19:00, iar in loc de bilet de intrare, invitatii trebuie sa aduca bomboane pentru a ademeni spiritele.

SURSA: ageless.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.