Cauta in stiri

RSS Feed

petreceri

Petrecere aniversara in Biker's Club

11.11.2008
Foto ©: Biker's Club

Biker’s Club Otopeni implineste 2 ani! Sunteti astfel invitati vineri, 14 noiembrie, la marea petrecerea aniversara pentru a sarbatori momentele frumoase petrecute pe parcursul anului 2008.

Biker’s Club va asteapta cu multe surprize si garanteaza distractie maxima. Trupa AD Hoc va sustine un concert, animatoarele, tortul, sampania si cadourile vor completa distractia iar micii si berea vor fi din partea casei. Fiecare participant este invitat sa aduca cate un mic suvenir simbolic care va fi inclus in decorul barului.

Situat pe DN1 in Otopeni, un punct important in pornirea pe traseele preferate de motociclisti, Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, unde gasesc o atmosfera relaxata, o parcare sigura in care isi pot lasa fara grija motorul, si mancare buna, sa-i tina la drum lung.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.