Cauta in stiri

RSS Feed

lansare oficiala

Pirelli si pe Facebook

Costi Radoi | 06.02.2012
Foto ©: pirelli - facebook

Noua pagina oficiala a Pirelli este acum "up" pe Facebook. Pagina este adresata fanilor marcii, care doresc sa afle noutatile si in cadrul acestei retele de socializare.

Incepand de pe 1 februarie, acesta pagina este un spatiu controlat exclusiv de catre firma din Milano, iar scopul principal este sa raspunda intrebarilor fanilor, cu promisiunea de a fi actualizat frecvent cu cele mai noi stiri. Prin acesta masura, Pirelli incearca sa foloseasca si acest canal media, intarind astfel prezenta pe web si in mediul de socializare electronic. La numai un an dupa lansarea noului website oficial, care aduna absolut toate evenimentele si noutatile grupului, Pirelli este gata de a se relansa in intalnirea cu bikerii din toata lumea si cu nevoile lor, acest lucru fiind posibil prin noua pagina de Facebook.

Pagina oficiala este disponibila la adresa http://www.facebook.com/PirelliMoto si este un canal exclusiv in care se pot urmari evolutiile campionilor din cele mai importante competitii pe 2 roti, atat la nivel national cat si international, precum si cate o mica "ocheada" aruncata in interiorul echipelor. Acestea este invitatia Pirelli catre "locurile din fata" rezervate pentru fanii sai, si chiar si pentru cei care nu folosesc Pirelli, dar sunt iubitori ai motociclismului. Vizitatorii paginii pot adresa intrebari direct reprezentantilor istoricei companii, primind raspunsuri, precum si sugestii si informatii in ceea ce priveste gama Pirelli de strada sau pista.

FIM Superbike World Championship, FIM Motocross World Championship, Monster Energy AMA Supercross, British Superbike Championship, Dakar si Isle of Man TT sunt doar cateva dintre evenimentele prezentate celor carora ofera un "like", astfel fiind posibila urmarirea tuturor postarilor, a fotografiilor si a imaginilor video, pe care Pirelli le va publica cu regularitate pentru comunitatea moto.

Tags: pirelli
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.