Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Politia din Oakland sustine evacuarile zgomotoase

20.06.2008
Foto ©:

San Francisco Chronicle a publicat o stire conform careia Departamentul Politiei din Oakland a reinstalat pe toate cele 45 Harley-Davidson din dotare evacuari zgomotoase la un cost de 500 usd per motocicleta. Politistii si-au castigat numele de "Rolling Thunder", nefiind la prima tentativa de acest gen, avand o traditie in a folosi motociclete cu esapamente modificate. Noile sisteme de evacuare depasesc limita federala legala admisa de 80 dB fiind testate a produce in medie 93 dB.

Problema reintroducerii sistemelor de evacuare zgomotoase a fost ridicata in cadrul departamentului acum trei luni, cand un politist pe motocicleta a suferit un accident fiind lovit de o persoana care sustinea ca nu l-a auzit. "Este o zicala veche a motociclistilor ca intai esti auzit si apoi vazut", a declarat Seful Departamentului Politiei din Oakland Dave Kozicki, incercand sa justifice decizia de a inlocui esapamentele stock.

Controversa este cu atat mai mare cu cat in prezent se desfasoara o campanie, in mod ironic cu sprijinul politistilor mentionati mai sus, impotriva motociclistilor care isi monteaza sisteme de evacuare ilegale. "A fost in interesul oamenilor nostri sa montam la loc esapamentele zgomotoase" a declarat Kozicki.

Bookmark and Share
pipes by dan on 27.06.2008
LOUD PIPES SAVES LIVES
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.