Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Posibil circuit de Formula 1 in Romania

29.07.2009
Foto ©: MMG

Ramses Project pregateste in colaborare cu Jacques Villeneuve un proiect pentru realizarea unui circuit permanent care ar putea gazdui in viitorul indepartat atat curse de Formula 1, cat si curse de motociclism la cel mai inalt nivel.

Compania Ramses Project Romania si-a anuntat intentia de a construi un circuit permanent de curse in apropiere de Bucuresti, care pe termen lung ar putea fi inclus si in calendarul competitional al Formulei 1.

Informatia a fost dezvaluita de publicatia franceza Le 10 Sport, care mai sustine ca fostul campion mondial Jacques Villenuve este implicat in realizarea configuratiei circuitului.

"Este un proiect pentru crearea unui circuit permanent in scopuri turistice si pentru gazduirea de competii internationale, eventual si pentru gazduirea unei curse de Formula 1", a declarat Jacques Samalens, proprietarul companiei Ramses Project Romania.

Cu toate acestea, principalul obiectiv al circuitului va fi, potrivit declaratiilor lui Samalens, "sa ofere un instrument educational care sa imbunatateasca siguranta rutiera si sa reduca numarul de accidente, care reprezinta o problema serioasa in Romania".

Sursa citata mentioneaza ca exista deja trei posibile locatii pentru circuit, situate la distante de 25-70 km fata de Bucuresti. De asemnenea, se vehiculeaza ca Villenuve si-a anulat in ultimul moment vizita programata in Romania pentru lansarea acestui proiect.

Informatiile despre posibilitatea ca Romania sa organizeaza curse de Formula 1 intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat vin la numai cateva saptamani dupa ce Bucurestiul a ratat ocazia de a gazdui o etapa din competitia FIA GT in acest an ca urmare a refuzului Primariei Bucuresti de a acorda dreptul de organizare a evenimentului.

Avand in vedere finalitatea proiectului Grand Prix One, la prezentarea caruia au participat anul trecut Mick Doohan si Robert Muresan, ne aratam sceptici fata de viitorul si concretizarea acestui circuit.

Via | Automarket

Bookmark and Share
Singurul by Alupigus on 31.07.2009
care nu se lauda cu proiectele lui este Nic Serbu care tace si face.Acest baiat fuge de presa in special pentru invidia bine cunoscuta a romanului,stiti chestia cu capra.De la anul el va organiza curse la Casa Poporului pt ca numai el poate fiind proprietarul copyright-urilor si detine si 400 ha de teren intr-o locatie superba unde va construi un circuit permanent.Misto baiatul tace si face...
Raspuns pt alupigus by obuzus on 09.08.2009
Pt alupigus Hilara faza dom-le Serbu,tata sau fiu(pardon fata)care esti. Moare lumea de ras.Pui coment-uri la greu oriunde apare vreun articolas. Te supraestimezi...Nu avem nevoie de camatari,hoti,combinatori et comp sa ne faca circuit auto. Daca esti asa de hotarat fa-ti propriul circuit afara.Dar de-aia te zbati,aici in tara tuturor posibilitatilor incerci sa faci ceva...nu pt romani,nici pt tara ci pt tine.Nu avem nevoie de tigani hoti erijati in oameni de afaceri sa ne tina lectii.Ai furat destul tara asta.
Bai Groza by Curiosul on 05.10.2009
Ai ramas la fel de constipat si de jegos si la propriu si la figurat.Mai bine ai face tu curse cu gandacii care colcaie in casa la tine de atata jeg si saracie.Te compatimesc ca ai sa mori complexat si sarac ca saracii de tarani de la 1907. Pacat ca nu poti s-o pui si tu de o rascoala...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.