Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Prima benzinarie adaptata pentru motociclisti

19.06.2008
Foto ©: Total

Avand in vedere cresterea semnificativa a numarului motociclistilor de la an la an, era o problema de timp pana cand companiile prestatoare de servicii isi vor indrepta atentia catre acestia. Pentru a atrage participantii la trafic pe doua roti si a obtine profit, este necesara diversificarea serviciilor si adaptarea lor catre grupul tinta de clienti.

Gigantul petrolier francez Total a deschis in Paris prima statie de benzina ce include o sectiune special construita pentru motociclisti. Pompa de benzina are un varf mai scurt oferind o vizibilitate mai buna, alimentarea putandu-se realiza din saua motocicletei. Plata se poate efectua tot la pompa prin intermediul cartilor de credit, nefiind nevoie parcarea si deplasarea catre casierie. De asemenea statia ofera un carlig special conceput pentru a va agata casca in timpul alimentarii si produse pentru curatarea vizierei si castii.

Total a mai creat o zona speciala pentru spalarea motocicletelor, ce dispune de turbo jet-uri cu presiune adaptata si spatii izolate contra apei, unde va puteti pune casca, manusile, portofelul etc. Toata partea dedicata motociclistilor este construita pe o suprafata anti-alunecare. Statia de benzina va functiona timp de sase luni iar daca se va dovedi a fi un succes, Total va extinde acest serviciu.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.