Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Prima editie Free Bikers Week 2008

03.08.2008
Foto ©: Achimoto Team

Achimoto Team organizeaza, in perioada 21-24 august, prima editie a intrunirii moto Free Bikers Week 2008 dedicat tuturor motociclistilor cu spirit liber si chef de distractie. Evenimentul va avea loc la 9 km de Hunedoara, in localitatea Nandru, traseul de acces fiind denumit de localnici si "Valea Roatei".

Intrunirea se va desfasura intr-o vale superba brazdata de un parau iar accesul in interiorul locatiei se va face contra sumei de 25 RON, in care este inclusa si o portie de mancare gratis. Participantii se vor putea caza doar la cort dar vor beneficia de un peisaj magnific situat intre doi versanti.

Nu vor lipsi urmatoarele concursuri si atractii specifice unei intruniri moto: tiroliana , drive test cu atv-ul, teren de motocross, piscina cu doze de bere, cioplitul butucului de lemn, bautul berii cu paiul, sumo. Vor concerta formatiile: Topaz, Hazard, Teo Menestrelu, Simbio, Slade si Scrum.

Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu Achim Marius la numerele de telefon 0728 290701 sau 0767 997026

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.