Cauta in stiri

RSS Feed

expozitii moto

Prima expozitie de motociclete de epoca si clasice din Bucuresti

18.08.2009
Foto ©: AMR

Muzeul National de Istorie a Romaniei si Asociatia Motociclistilor din Romania, in colaborare cu Muzeul Tehnic “Ing. Dimitrie Leonida” si Daytona Twins, organizeaza prima expozitie de motociclete de epoca si clasice din Bucuresti.

Vernisajul expozitiei va avea loc joi, 20 august 2009, ora 15.00 la Muzeul National de Istorie a Romaniei. Tematica expozitiei, care prilejuieste inedita intalnire a motocicletelor in spatiul muzeului, o reprezinta vehiculele pe doua roti aflate in circulatie pe strazile din Romania, pana in anii ‘80.

Expozitia prezinta publicului primele modele de motociclete de serie, civile si de razboi din perioada antebelica, interbelica si contemporana. Publicul va putea admira marci cunocute produse in fostele tarile socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpati, dar si motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spatiului socialist. Totodata, vizitatorii vor primi informatii interesante din istoria si evolutia motociclismului in Romania.

Invitatul special la deschiderea expozitiei, domnul Troia Tiberiu, este un fost motociclist de performanta, multiplu campion, in perioada 1978-1999.

Expozitia se adreseaza atat privirilor curioase ale trecatorului, publicului pasionat, cat si cunoscatorilor in domeniu si colectionarilor pasionati Aceasta va putea fi vizitata la Muzeul National de Istorie a Romaniei, in perioada 20 august - 30 septembrie 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.