Cauta in stiri

RSS Feed

parada moto

Prima parada de motociclete clasice si de epoca din Bucuresti va avea loc sambata

01.10.2009
Foto ©: MNIR

Bucurestiul gazduieste sambata prima parada de motociclete clasice si de epoca. Locul de formare al coloanei este Piata Enescu incepand cu ora 11.00, dupa care cei adunati vor porni spre Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), unde urmeaza ca motocicletele inmatriculate din expozitie sa se alature coloanei.

Urmatoarele puncte ale traseului sunt Piata Natiunile Unite - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii-Rond Cosbuc - Str. Mitropolit Nifon - Piata Libertatii (fantana Horoscop). Pe intreaga ruta, coloana va circula pe banda I, fiind asistata de masini de politie, se arata intr-un comunicat al MNIR. In Parcul Carol I (Piata Libertatii) coloana va stationa.

Evenimentul marcheaza inchiderea oficiala a expozitiei "O istorie pe doua roti", ce a putut fi vizitata la Muzeul National de Istorie a Romaniei in perioada 20 august - 30 septembrie si este organizat in parteneriat cu Asociatia Motociclistilor din Romania.

Via | Hotnews

Bookmark and Share
parada by andrei on 03.10.2009
pacat ca ploua:(
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.