Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Prima spalatorie moto automata

16.09.2008
Foto ©: Moto Express Wash

O companie din Statele Unite ale Americii a introdus pe piata primul sistem automat de spalatorie pentru motociclete. Avand denumirea comerciala de Moto Express, noua instalatie este asemanatoare versiunii auto, numai ca are dimensiuni mai mici iar traiectoria jeturilor de apa este adaptata pentru motociclete.

O spalare manuala minutioasa a unei motociclete poate dura si pana la doua ore, mai ales daca ne gandim la partile cromate sau anumite regiuni greu accesibile. Avand in vedere ca cei care au dezvoltat Moto Express sustin ca toata operatiunea este redusa la cinci minute, o putem considera o inventie eficienta si utila.

Mai multe asemenea masinarii au fost deja instalate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Suntem convinsi ca, daca rezultatele spalarii automate sunt de buna calitate, Moto Express s-ar putea bucura de un real succes si in Europa.

Bookmark and Share
spalatorie moto by marius on 16.11.2008
am ideea asta de 2 ani sa dau drumul la o spalatorie moto dar nu am avut informatiile necesare,daca imi pueti furniza mai multe detalii as fi recunoscator
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.