Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Prototipurile Norton au ajuns in Marea Britanie

10.12.2008
Foto ©: MCN

Trei motociclete prototip Norton au ajuns saptamana trecuta in Marea Britanie, moment ce indica inceperea urmatoarei etape a renasterii faimoasei marci sub noul patronat britanic.

Motocicletele, un 961 Commando si doua 852 Commando, precum si trei containere enorme din lemn pline cu piese, reprezinta practic investitia noului patron Stuart Garner in urma achizitiei Norton de la americanul Kenny Greer.

Acestea sunt primele fotografii ale prototipului 961 Commando, realizate chiar la sosirea transportului, model care va fi primul Norton disponibil la vanzare incepand cu vara anulului 2009. Acum ca motocicleta se afla in Marea Britanie, Norton si Spondon Engineering, companie detinuta tot de Garner, au marea sarcina de a face trecerea de la stadiul de prototip la productia de serie.

"Nu cred ca am dormit corespunzator in ultimele saptamani stiind ca toate motocicletele, piesele si uneltele au fost in tranzit. Nici una dintre acestea nu a fost expediata pana cand cecul meu pentru achizitie nu a fost incasat deci au fost doua saptamani de asteptare ca ceva sa ajunga pentru care am platit foarte multi bani." a declarat la fata locului Stuart Garner.

"Sentimentul de usurare cand totul a ajuns in siguranta a fost imens si imi place pur si simplu sa ma uit la motocicleta. Munca grea incepe cu adevarat acum. Trebuie sa aducem aceasta motocicleta in productie avand in jur de 50 programate pentru vara anului 2009. Nimic nu va fi lansat pana cand motocicleta va fi gata. Nu vom avea nimic pe strada pentru clienti daca exista un indiciu ca ceva nu este in regula."

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.