Cauta in stiri

RSS Feed

campanii anti-accidente

Prin campania „Respect in trafic”, Repsol sustine motociclistii in trafic

26.08.2008
Foto ©: MotoLife

Sambata, 23 August a avut loc Parada Motociclistilor “Repsol, Respect in Trafic” in cadrul evenimentului Pro Biker’s Party. Participantii au defilat pe traseul Snagov Parc / Ciolpani , DN1, P-ta Presei Libere, P-ta Victoriei si retur pana la Snagov Parc, purtand veste reflectorizante cu sigla Sponsorului - Repsol - si deviza “Respect in trafic!”.

Actiunea initiata de Repsol, prin Valtec Romania, s-a derulat fara incidente si a primit un feed-back pozitiv de la restul participantilor la trafic, acestia urmarind cu interes parada. La fel de important a fost si sprijinul acordat de Politia Romana pe toata durata defilarii, o prima dovada de respect.

“Din moment ce Repsol este foarte aproape de motociclisti, iar prezenta noastra in Romania este oficiala din 2008, ne-am gandit ca e timpul sa fim alaturi de acestia si sa-i sustinem acolo unde e nevoie mai mult – in trafic. Indemnul la respect este universal valabil si consideram ca e singura modalitate de a ne comporta in trafic. Aceasta actiune, pentru noi, a fost un succes si ne-a confirmat ca am pornit intr-o directie buna. Suntem multumiti ca putem contribui la accentuarea unui sentiment civic si dorim sa continuam la fel. Am inceput cu motociclistii, insa Repsol sustine si incurajeaza pe toti participantii la trafic sa se trateze unii pe altii cu Respect,” declara Dl. Codrin Adam, Dir. Marketing Valtec Romania.

Parada Moto a fost doar un prim eveniment din sirul de actiuni pe care Repsol urmeaza sa le intreprinda pentru a veni in sprijinul fenomenului moto in Romania.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.