Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Printii Harry si William, calatorie caritabila pe motociclete

20.10.2008
Foto ©: MCN

Proiectele umanitare desfasurate pe plan international ale regretatei printesei Diana sunt continuate cu succes chiar de fiii sai. Printii Harry si William ai Marii Britanii au pornit, sambata, intr-o calatorie de 1.610 kilometri pe motociclete, in Africa de Sud, pentru a strange fonduri in scopuri caritabile, relateaza Associated Press.

"Va fi dificil si ne asteptam sa cadem de multe ori de pe motociclete", a declarat Harry (24 de ani), in fata celor peste 80 de motociclisti care vor participa la parada, ce va avea ca punct de plecare Port Edward, sud-estul Africii de Sud, iar ca destinatie - Port Elizabeth. William (26 de ani) a precizat ca el si fratele sau s-au hotarat sa participe la excursie intrucat aceasta este "o combinatie de aventura si caritate".

Fondurile ce vor fi stranse in urma evenimentului, denumit Enduro Africa 08, vor fi impartite intre UNICEF, organizatia lui Nelson Mandela pentru ajutorarea copiilor si o organizatie de caritate infiintata de printul Harry pentru copiii defavorizati din Lesotho.

Sursa: Adevarul

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.