Cauta in stiri

RSS Feed

raliuri

Probleme pentru Rossi la Raliul Marii Britanii

06.12.2008
Foto ©: Les Kolczak

Valentino Rossi a recunoscut ca a avut noroc in prima zi a Raliului Marii Britanii, dupa ce a evitat la limita un accident si a terminat in afara topului primilor 20 piloti.

Campionul mondial MotoGP 2008 a pierdut controlul masinii Ford Focus pe care concureaza, in a doua proba speciala, conditiile meteorologice fiind extrem de nefavorabile.

"Am avut o rasucire la 360 de grade in ultima runda. Am avut noroc sa scap usor, dar in rest a fost bine." a marturisit pilotul italian dupa prima zi de concurs.

Rossi a caracterizat conditiile meteo ca fiind "incredibile", mai ales traseul acoperit in marea sa majoritate de gheata ca urmare a unui ger puternic de peste noapte. Acesta a mai trebuit sa infrunte, in diferite momente ale zilei, grindina, lapovita si ploi torentiale.

Pilotul italian, in varsta de 29 de ani, a reusit sa piarda si spoilerul spate al masinii Ford Focus de concurs, terminand ziua la trei minute si jumatate in spatele liderului Jari-Matti Latvala.

Valentino Rossi a mai iesit in decor chiar la debutul sau in Raliul Marii Britanii, in prima proba speciala a competitiei din 2002, dar a scapat nevatamat si a reusit sa termine pe locul 24.

Via | MCN

Bookmark and Share
Rossi by ionut on 22.12.2008
Eram sigur ;))
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.