Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Quantya Track versus Zero X

05.05.2009
Foto ©: Hell for Leather

Cinci Quantya Track s-au duelat weekendul trecut in Las Vegas cu alte cinci modele Zero X, in prima competitie de acest gen care a adus la start doi producatori de motociclete electrice.

In mod absolut surprinzator modelele Quantya Track s-au impus in fata mult mai performantelor Zero X, ocupand detasat primele doua locuri de pe podium. Motocicletele fabricate de compania elvetiana s-au adaptat mult mai bine circuitului, pilotii reusind sa sustina un ritm net superior efectuand in acelasi timp sarituri mai amble.

Desi publicul american nu s-a aratat prea impresionat de competitia modelelor electrice, aceasta fiind anexata la AMA/Maxxis MiniMoto Supercross, toti pilotii au utilizat la maxim performantele acestora unele motociclete incheind cursa cu spite rupte.

Ca solutie la lipsa zgomotelor produse in mod normal de evacuarile motoarelor pe benzina organizatorii au difuzat in timpul evenimentului muzica new metal, poate nu cea mai inspirata miscare avand in vedere ca cei prezenti au ramas in mare parte la fel de indiferenti.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.