Cauta in stiri

RSS Feed

Guinness World Record

Recorduri pe Desmosedici RR

23.09.2008
Foto ©: Ducati

Un afacerist din Noua Zeelanda spera sa doboare recordul de viteza pe o motocicleta de productie cu un Ducati Desmosedici. Paul Heard si echipa sa vor porni intr-un turneu in jurul lumii timp de un an, incercand sa depaseasca cei 311 km/h in mai multe locatii din lume pe un Ducati Desmosedici RR.

Prima tentativa a lui Heard va fi pe 9 noiembrie la Featherston in South Wairarapa, dupa care el si echipa sa vor calatori spre Dubai, Bahrain si Africa de Sud inainte sa se intoarca in Noua Zeelanda in decembrie. In 2009 Heard a confirmat aparitii in Australia pentru Melbourne GP, apoi Japonia imediat dupa vizita din Marea Britanie unde va aparea in cadrul cunoscutei emisiuni de televiziune Fifth Gear.

Heard va continua apoi turneul in Statele Unite ale Americii pentru un interviu cu Jay Leno inainte de marele final de la Bonneville Speedweek ce are loc in Utah august 2009.

"Voi folosi Ducati-ul pentru a incerca sa dobor recordul la clasa motocicletelor de productie de 1000cc si in acelasi timp sper sa depasesc cei 311 km/h, recordul motocicletelor de productie. Dupa prima runda cu Ducati pe 9 noiembrie la Featherston, incepe turneul meu mondial."

"Daca totul merge conform planului, pana in august 2009 voi stabili cel putin zece recorduri nationale de viteza si in fiecare tara sper sa imbunatatesc recordul de viteza a unei motociclete de productie."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.