Cauta in stiri

RSS Feed

motocros freestyle

Red Bull X-Fighters vine in Romania!

11.06.2009
Foto ©: Red Bull X-Fighters

Pe 4 Iulie, incepand cu ora 19.00, in Piata Constitutiei va avea loc primul show de FMX din Romania, Red Bull X-Fighters Exhibition. Intrarea va fi libera pentru spectatori.

4 rideri, concurenti in celebra competitie internationala Red Bull X-Fighters, vor prinde "aripi" si vor zbura cu motocicletele lor adaptate pentru astfel de show-uri. Ei vor executa cele mai spectaculoase trick-uri.

Creat in 2001, conceptul Red Bull X-Fighters a crescut pana la statutul de cel mai mare si mai respectat turneu de freestyle motocross de pe planeta, incorporand cei mai buni rideri la nivel mondial, care fac cele mai nebunesti trickuri, in locatii incredibile de pe intreg mapamondul.

Programul sezonului 2009:
27 Martie – Mexic/Mexico City/Plaza de Toros
30 Mai – Canada/Calgary/Stampede Park
27 Iunie – USA/Texas/Fort Worth Stockyards
16/17 Iulie – Spania/Madrid/Plaza de Toros
22 August – Anglia/Londra

Bookmark and Share
fmx show by andreas on 18.06.2009
hm...nu e primul show din romania, asta e sigur, anul trecut a fost primul, din pacate pt rb, check www.ursusfreetrack.ro, plus ca articolul asta ofera prea putine info, cine o sa vina, care rideri? x-fighters nu vine in romania, ci o sa fie un demo cu x rideri ,care sunt anonimi dupa cat se pare....
travis pastrana by Mike Wood on 20.06.2009
ajunge oare si travis pastrana in minunata noastra urbe?? :D
x games by ioio on 26.06.2009
vreau si eu sa stiu daca vine travis pastrana, ar fi prea frumos.. nu cred dar..
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.