Cauta in stiri

RSS Feed

mars moto

Repsol organizeaza marsul Respect in Trafic

21.05.2010
Foto ©: Repsol Romania

In acest weekend, 22-23 mai, va avea loc in Bucuresti marsul Repsol Respect in Trafic, un eveniment menit sa atraga atentia asupra pericolelor din trafic, la care vor participa atat motociclete cat si masini.

In cadrul acestui eveniment este anuntat ca invitat special si pilotul Ferrari, Giancarlo Fisichella, care va sustine o demonstratie cu cel mai nou model Ferrari, 458.

Marsul Repsol Respect in Trafic va porni in jurul orei 11:00 din Parcul Carol, va avea traseul Budapesta, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Presei Libere si se va incheia in parcarea Baneasa Shopping City.

Manu Mihalache, pilotul Repsol Racing Team Romania, va conduce marsul cu masina de Campionat National de Raliu, un Mitsubishi Lancer Evo, si va realiza de asemenea demonstratii spectaculoase de indemanare, pe un traseu special amenajat .

In parcarea Baneasa Shopping City, timp de doua zile, incepand cu ora 13:00 ii veti putea admira pe Dinu Sorin Marius (Axa) si Julian Raduta executand cele mai spectaculoase si senzationale cascadorii pe motociclete.

Concursuri cu si pentru motociclisti cu premii interesante vor fi organizate pe tot parcursul celor doua zile (circuit de viraje, slalom, linie dreapta, fotbal pe motor,  jaloane tandem etc) iar Salonul de Motociclism 2010, organizat la etajul 1 din Baneasa Shopping City, va astepta sa admirati ultimele modele de motociclete si cele mai interesante accesorii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.