Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Repsol sustine Pro Biker's Party

21.08.2008
Foto ©: Repsol

Cunoscutul producator spaniol de lubrifianti - Repsol, prin reprezentantul sau in Romania - Valtec, va sustine prin campania „Respect in trafic”, cel mai important eveniment din lumea motociclistilor, Pro Biker’s Party.

Evenimentul Pro Biker’s Party se va desfasura in perioada  22 – 24 August 2008, in Complexul Turistic SNAGOV PARC. Maratonul distractiei va cuprinde jocuri specifice, concerte, focuri de artificii cat si mult asteptata parada.

Odata cu aceasta editie, una dintre principalele atractii va fi Parada Moto, care va avea loc in data de 23 August a.c. Startul se va da la ora 12:00, cu plecare din Complexul Snagov Parc/Ciolpani si va urma traseul pe DN1, P-ta Presei Libere, P-ta Universitatii si retur pana la Snagov Parc.

Evenimentul se bucura de cel mai mare raspuns pozitiv din ultimii ani, la petrecere anuntandu-se un numar de 4.000 de oameni si, pana acum, 500 dintre ei vor participa si la Parada Moto. 

In cadrul acestei defilari, Repsol Romania, unul dintre sponsorii evenimentului Pro Biker’s Pary, initiaza o actiune de constientizare a prezentei motociclistilor in trafic: “Repsol, Respect in Trafic!”. Implicarea Repsol se datoreaza legaturii directe dintre acest brand si motociclism, fapt cunoscut si la nivel international. Parada Moto este doar un prim eveniment din sirul de actiuni pe care Repsol urmeaza sa le intreprinda pentru a veni in sprijinul fenomenului moto in Romania.

Participantilor la parada le vor fi oferite gratuit veste reflectorizante pe care este inscriptionat mesajul Respect In Trafic.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.