Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Revista Motorcyclist premiaza Kawasaki Versys

25.07.2008
Foto ©: Kawasaki

Editorii revistei Motorcyclist au anuntat rezultatele pentru Motocicleta Anului (MOTY - Motorcycle of the Year) la Laguna Seca iar Kawasaki a luat cel mai ravnit premiu. Noua gama de modele Kawasaki a fost incoronata sambata trecuta cand patru dintre ultimele oferte ale constructorului japonez au primit premii in cadrul concursului Motorcyclist 2008 MOTY.

Kawasaki Versys 2008 a fost aleasa Motocicleta Anului din cauza caracteristicilor sale multilaterale. Acest model greu de incadrat intr-o categorie aparte a fost conceput sa functioneze intr-o mare varietate de situatii, de la mersul zilnic catre servici la excursiile lungi in tara dar si escapade pe circuit. Dupa ce au testat calitatile unice ale motocicletei, editorii de la Motorcyclist au ajuns la un acord, scriind: "Cel mai impresionant lucru la Versys este ce stie sa faca. Adica aproape orice. Versys atrage pe oricine care s-a saturat de aceleasi modele."

Pe langa Versys, Kawasaki a mai castigat trei premii MOTY pentru anul 2008. Combinatia ideala a modelului GTR 1400 Concours intre confort, putere si manevrabilitate a castigat premiul “Best Touring Bike” iar Ninja 250R prin stilul modern, performante solide, eficienta si pret de achizitie extrem de mic a convins juriul sa-i acorde distinctia “Best Bang for the Buck”. De asemenea in categoria dual-purpose a reusit sa iasa invingator Kawasaki KLR650 castigand premiul “Alternative Pick”.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.