Cauta in stiri

RSS Feed

competitii nationale

Romanian Extreme Adventure @ Buzau 2008

07.05.2008
Foto ©:

Iubitorii sporturilor extreme cu motor sunt invitati sa se delecteze la Buzau cu o competitie de exceptie, pentru care abilitatile de orientare, tehnica de pilotaj, navigatie, anduranta, tenacitate, spirit de echipa si buna dispozitie vor fi probate la turatie maxima.

Romanian Extreme Adventure provoaca la o intrecere desfasurata pe parcursul a 7 zile, masini, motociclete, ATV-ri si Side by Side Vehicles. Traseul se deruleaza in Carpatii de Curbura, preponderent in Masivul Penteleu, o zona deosebit de spectaculoasa, atat prin varietatea terenului, diferentele mari de temperatura, cat si prin elementele de aleasa frumusete ale cadrului natural.
 
Echipele participante trebuie sa parcurga integral traseul cu o lungime totala de 1680 km, configurat cu obstacole 100% naturale.

Startul este programat in 29 iunie, in Piata Daciei din centrul orasului Buzau. Intrecerea se va incheia in 5 iulie cu o festivitate de premiere, organizata deasemenea in Buzau , intr-o locatie speciala.

Concursul este de tip Trophy compus din 5 zile de anduranta, navigatie si orientare si o zi de trial (indemanare contratimp pe o trasa impusa).

Pentru programul competitiei si mai multe detalii accesati site-ul Romanian Extreme Adventure

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.