Cauta in stiri

RSS Feed

raliuri

Rossi pe locul doi la Raliul Monza

17.11.2008
Foto ©: MotoGP

Campionul mondial MotoGP 2008, Valentino Rossi, a participat weekendul trecut la Raliul Monza, reusind sa obtina un loc doi atat in clasamentul general cat si in speciala Master Stage. La bordul unui Ford Focus cu emblematicul numar 46 pe caroserie, si asistat de copilotul sau obisnuit, Carlo Cassina, pilotul italian a scos urmatorul timp dupa Rinaldo Capello si Luigi Pirollo.

Rossi si Cassina au participat de asemenea in etapa speciala "Master Show", ajungand pana in finala mare (video) unde au pierdut in fata lui Piero Longhi si Luca Cassol.

Italianul a fost de departe cel mai bine clasat dintre toti pilotii campionatului mondial de motociclism prezenti pe grila de start a Raliului Monza, campionul 2008 al clasei 250GP Marco Simoncelli obtinand un loc 27, Lorenzo conducand un Fiat Punto iesind pe 38 si Alex de Angelis ajuns abia pe locul 41.

In afara de a fi o recreare pentru Rossi, Raliul Monza este si o forma de pregatire pentru viitoarea participare in Raliul Marii Britanii, o etapa a Campionatului Mondial de Raliuri WRC, ce va avea loc intre 4 si 7 decembrie anul acesta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.