Cauta in stiri

RSS Feed

tehnologii

Rossi va testa costumul cu airbag D-Air

15.04.2009
Foto ©:

Multiplul campion mondial Valentino Rossi se va implica in dezvoltarea combinezonului cu airbag Dainese, compania intentionand sa lanseze in curand si o versiune pentru strada.

Dainese D-Air a fost utilizat prima data de un pilot profesionist in noiembrie 2007, campionul mondial de anul trecut al clasei 250GP, italianul Marco Simoncelli (foto), fiind in prezent printre cei care beneficiaza de aceasta tehnologie revolutionara.

Rossi nu a purtat combinezonul D-Air in prima etapa din Qatar, si este putin probabil sa o faca in curse oficiale, activitatea acestuia pentru a imbunatati echipamentul de protectie urmand sa se desfasoare mai degraba in timpul testelor din actualul sezon competitional.

In urmatorul videoclip oficial, unul dintre tehnicienii sefi de la Dainese ii prezinta lui Valentino Rossi particularitatile noului combinezon Dainese D-Air.

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.