Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

S-a lansat DUCATIblog.ro, portalul fanilor Ducati din Romania

16.08.2010
Foto ©: Ducati Blog

S-a lansat Ducati Blog, un portal ce isi propune sa aduca la un loc toti fanii Ducati din Romania. Site-ul contine stiri si articole legate de constructorul bolognez, impatimitii renumitului brand italian fiind zilnic tinuti la curent cu tot ce se intampla in universul Ducati.

In continuarea ideii de comunitate, vine in sprijin si un forum de discutii, unde ducatistii sunt invitati a se cunoaste intre ei si a dezbate problemele legate de motocicletele ce le detin, si diferite alte subiecte de interes. Pe forum se regaseste si o sectiune in care posesorii Ducati pot descarca manuale de reparatii pentru motocicletele lor.

Pasiunea pentru Ducati a dus la inceperea acestui proiect independent de orice dealer din Romania. Creatorii site-ului spera insa ca pe viitor, prin marirea numarului de membrii ai acestei noi comunitati online, sa atraga atentia si sa obtina sprijin din partea importatorului oficial Ducati in Romania.

Ducati Blog & Ducati Blog Facebook

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.