Cauta in stiri

RSS Feed

salon auto/moto

Salonul Carpatica 2008

01.09.2008
Foto ©:

Polaris Speed Racing Club & Agentia de evenimente Advents va invita sa participati la Salonul Carpatica 2008 ce se va desfasura in perioada 25 – 28 septembrie 2008,  in cadrul celei mai prestigioase competitii din vestul tarii “Carpatica Rally Raid – Alege Viata” 2008.

Timp de patru zile, Salonul Carpatica va deveni un punct de referinta pentru lumea auto si moto si pentru pasionatii sportului cu motor, realizand mediul cel mai propice pentru transmiterea de informatii din partea firmelor catre clientii lor, intre sportivii licentiati si amatori, facilitand astfel, legaturi profesionale, sportive si interculturale.

Fiind considerat cel mai atractiv eveniment auto-moto din vestul tarii, a atras in randul organizatorilor si AGENTIA NATIONALA ANTIDROG (ANA), reprezentata de CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE SI CONSILIERE TIMIS aceasta considerand evenimentul ca fiind unul cu impact social major. Din pespectiva politicii promovate de catre ANA se doreste responsabilizarea conducatorilor auto, constientizarea lor si a publicului larg cu privire la riscurile asociate consumului de alcool si droguri. Pentru ca actiunile ANA sa aiba un impact cat mai mare in comunitate asociem adesea evenimente mai putin conventionale punand accentul pe creativitatea si valorizarea abilitatilor personale. In acest mod mesajul nostru cu caracter preventiv se bucura de o mai mare receptivitate atat in randul celor direct implicati in eveniment cat si in randul publicului.

Salonul Carpatica  2008 se prezinta ca o carte de vizita atat pentru sportul cu motor cat si pentru orasul Timisoara. Prin programul extrem de atractiv pentru publicul vizat dar mai cu seama prin locatia centrala oferita de colaborarea Clubului Polaris Speed Racing si agentiei de evenimente Advents cu SC Timco SA transforma Halele TIMCO, pe durata celor patru zile, in una din cele mai atractive si spectaculoase din Timisoara.

Toate acestea reprezinta fara indoiala o motivatie puternica atat pentru vizitatorii si amatorii de senzatii, cat si pentru firmele expozante de a participa la Salonul Carpatica din cadrul CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIATA” 2008.

Expozanti invitati la eveniment
• Dealeri de autovehicule;
• Dealeri de Motociclete, Atv-uri si Quad-uri;
• Dealeri  de vehicule utilitare usoare;
• Producatori si distribuitori de echipamente pentru autovehicule;
• Distribuitori de echipamente de tuning auto si moto,echipamente sportive;
• Producatori si distribuitori de echipamente si accesorii pentru motociclete, Atv-uri si Quad-uri si utilaje pentru acestea;
• Firme de servicii si produse auto-moto;
• Firme care asigura urmatoarele servcii: organisme de credit, asigurari, informatica si logistica;
• Presa;
• Organisme oficiale.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.