Cauta in stiri

RSS Feed

saloane moto

Salonul de Motociclism al AMR se amana

19.03.2010
Foto ©: AMR

Asociatia Motociclistilor din Romania anunta amanarea primei editii a Salonului de Motociclism (SM-AMR), programat sa se desfasoare in perioada 26-28 martie 2010, la Romaero Baneasa in Bucuresti.

Conform AMR, la cererea mai multor firme expozante, ce se confrunta cu dificultati financiare, salonul se amana pentru la toamna.

Situatia este similara cu cea de anul trecut, cand Nef Expo anunta anularea celei de-a doua editii a salonului SMA, din cauza numarului insuficient de participanti. Amanarea evenimentului organizat de AMR face ca SMAEB sa fie primul salon moto din 2010.

Bookmark and Share
rusinica by Mahtub on 19.03.2010
Le e rusine sa spuna adevarul, anume ca 99% dintre cei cativa expozanti au ales SMAEB de fapt?
Treaba nascuta moarta by Niko on 19.03.2010
In primul rand nu-si dau seama ca ei nu sunt "Asociatia Motociclistilor din Romania"...apoi dupa discurs si dupa apucaturi ma asteptam sa nu iasa treaba. Macar pe forum daca intrau sa zica si ei ca nu se mai tine...Romaneste!
sal by claudiucld on 20.03.2010
de ce trebuie sa se amane evenimentele astea rare , dupa ce ca sunt putine si rare se mai si amana , amagesc publicu degeaba
Dezamagire e putin spus... mi-e un pic scarba by Traian on 22.03.2010
Dupa atata tam-tam, de ajungeam sa visam la ce n-am mai pomenit, "preturi mici", "concerte noaptea"... Si sa ajungi sa anunti ca nu se mai tine, cu cateva zile inainte de eveniment ?! Nici macar n-au scos de pe site detaliile de organizare... Pe site-ul lor afli ca nu se mai tine, dar afli si programul la care sa te prezinti acolo... ba chiar am aflat intamplator ca nu se mai tine. Vor fi si romani care le vor umple frigiderul dupa ce vin cine stie de unde de prin tara si vad ca nu se tine nimic acolo. Bine ca n-au anuntat vineri dimineata... As vrea sa nu fie ce cred, dar asta arata a reclama de genu' "Sexy Braileanca insarcinata dupa ce a facut-o cu 20 in aceeasi noapte"...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.