Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Salonul Moto & Accesorii 2009 la Romexpo

05.02.2009
Foto ©: Nef Expo

Bucuresti, 4 februarie 2009. Nef Expo, organizatorul primei editii a Salonului Moto si Accesorii cu participarea importatorilor, anunta lansarea celei de a doua editii in perioada 3-5 aprilie 2009, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.  

Daca anul trecut design-ul si performantele motoarelor i-au impresionat atat pe vizitatorii avizati cat si pe aceia care au avut, poate pentru prima data, ocazia intalnirii cu cei mai importanti producatori de motociclete, Harley Davidson, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, BMW, Ducati, Moto Guzzi, Cagiva, MV Agusta si altii, anul acesta obiectivele sunt si mai indraznete: organizatorii si-au propus sa miste Bucurestiul pe doua roti!

Timp de trei zile, pe intreaga durata a Salonului, vizitatorii vor avea ocazia sa testeze diferite modele de motociclete sau scutere, asistati si indrumati de profesionisti. Cursurile de motociclism sunt gratuite si se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor, atat adultilor curiosi, cat si tinerilor dornici sa isi descopere abilitatile.

Motocicletele tind sa devina o alternativa a masinilor in contextul unui trafic ingreunat dar si din dorinta de a avea mai multa libertate de miscare in general. Obiectivul Salonului este de a prezenta aceasta optiune - motocicleta si derivatele ei, in cele mai variate si reprezentative forme si sa transforme potentialii motociclisti in motociclisti, incepand cu 3 aprilie 2009, pentru un Bucuresti mai putin aglomerat de masini! 

Persoane de contact:
Cristian Tatomir - Coordonator Departament Expozitii
E-mail: info@nefexpo.ro; Tel: +40744 903 547  
Nicoleta Albert - Responsabil PR;
E-mail:nicoleta.albert@nefexpo.ro; Tel: +40720 206 636

 

Bookmark and Share
Super! by Gigel80 on 05.02.2009
Abia astept! Sper sa aduca si noul R1 2009 sa-l aud si eu live!
Mesaj by Molnar Cornel on 18.02.2009
Am sa vin!!! Vreau sa vad modele noi Honda
S-a anulat by Cristi BMW on 02.03.2009
Nu mai asteptati ca asteptati degeaba. S-a anulat ca nu au avut expozanti. A mai ramas SMAEB-ul in perioada 10-12 aprilie daca nu ma insel.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.