Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Salonul Moto & Accesorii s-a anulat!

02.03.2009
Foto ©: Nef Expo

Salonul Moto & Accesorii organizat de compania Nef Expo, programat sa aiba loc in perioada 3 - 5 aprilie, a fost anulat din cauza numarului insuficient de participanti si a bugetului de promovare prea mic.

Nicoleta Albert., responsabilul de relatii cu presa al Nef Expo a declarat:  "Am anulat salonul din acest an pentru ca participarea nu s-ar fi ridicat la nivelul de anul trecut si noi (NefExpo) ne propusesem sa crestem anvergura acestui eveniment in fiecare an. Am zis ca mai bine renuntam la eveniment decat sa fie sub un anumit standard pe care l-am fixat. (...) Nu am fi avut participare suficienta si bugetul de promovare ar fi fost mic si nu am fi putut face o acoperire mediatica corespunzatoare", a adaugat Albert.

La inceputul lunii februarie, reprezentantul Nef Expo declara ca la eveniment erau asteptati cel putin 30.000 de vizitatori, de trei ori mai multi decat in 2008, si 20-30 de expozanti din industria moto si cea a accesoriilor, iar principalele companii importatoare din domeniu confirmasera deja participarea.

Prin anularea salonului organizat de Nef Expo, SMAEB ramane singurul eveniment de acest gen din 2009, acesta avand loc in perioada 10-12 aprilie la complexul Romexpo.

Bookmark and Share
Pacat! by Madalin on 04.03.2009
Pacat, pentru noi motociclistii este o pierdere unde nu e competitie nu este bine!
De ce? by Dan on 12.03.2009
Cati bani s-a luat Nef Expo ca sa nu incurce SMAEB? E clar ca daca la o saptamana de la SMA urma SMAEB, ultimul nu ar mai fi avut multi vizitatori.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.