Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Salonul Moto de la Moscova 2008

06.05.2008
Foto ©:

La sfaristul lunii martie s-a desfasurat a 5-a editie a Salonului Moto de la Moscova. In ciuda faptului ca scuterele chinezesti depaseau ca numar celelalte motociclete de la eveniment, au fost suficiente modele noi ce au putut fi admirate la standurile importatorilor moto.

Primul lucru de remarcat a fost prezenta numeroaselor customuri si motoare Buell prezentate de Harley Davison pentru prima data in Rusia. Printre ceilalti constructori care au participat la eveniment anul acesta a fost Suzuki cu ultimile motociclete lansate, incluzand legendara Hayabusa si chopperul Intruder. Ambele modele au fost in centrul atentiei la expozitie. Honda s-a prezentat bine deasemenea, cu ultima generatie CBR Fireblade.

Constructorul italian, Benelli, cu un design exterior fantastic a tinut piept armatei de motoare “made in china”. Sa decernat si premiul  annual Russia Bike of the Year, in cadrul ceremoniei sustinuta  de revista “Motorcycles, Design & Innovation. Bike Freak”, pe 20 martie. Scopul sau este de-a intari dezvoltarea, sustine si promova cultura moto , precum si de-a  forma o atitudine corecta in industria custom din Rusia.

La eveniment  au participat si ateliere de tuning si custom, dezvaluind cele mai frumoase si atipice motoare, fabricate in Rusia si nu numai. Juriul  care a condus competitia Russia Bike of the Year a fost format din profesionisti cat si amatori, cu Eddie Trotta, un constructor american de customuri, presedinte al  juriului.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.