Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Salonul Moto INTERMOT Cologne

24.09.2008
Foto ©: Intermot

O noua editie a Salonului Moto INTERMOT Cologne va avea loc anul acesta intre 8 si 12 octombrie, continuand o traditie de succes cu o organizare pur germana. Ultimul targ moto organizat la Koln a avut loc in octombrie 2006 si s-a dovedit a fi o reusita, atragand in jur de 187,000 de vizitatori din 120 de tari.

Anul acesta se anunta a fi deosebit de interesant deoarece este preconizata aparitia in cadrul salonului a mai multor modele cum ar fi BMW K 1300 S, Harley Tri Rod, Yamaha Super Tenere 1200, Honda Hornet 250 etc.

Salonul Moto INTERMOT Cologne este o platforma internationala importanta pentru afaceri, numarul mare al dealerilor specializati din Germania si strainatate contribuind esential la importanta evenimentului. Editia 2008 reuneste peste 1,100 de expozanti din intreaga lume pentru a-si prezenta ofertele din zona motocicletelor si a scuterelor.

Ceea ce face din INTERMOT Cologne o atractie pentru public este programul extensiv de activitati. Evenimentul este diversificat atat pentru tineri cat si pentru cei mai in varsta, profesionisti, fani sau oameni dornici de ceva nou - cu sau fara permis de conducere a unei motociclete.

INTERMOT Cologne Website

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.