Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Saptamana Mondiala Ducati 2010

09.04.2010
Foto ©: Ducati

Saptamana mondiala Ducati revine cu 4 zile de distractie, spectacole si motociclete, in perioada 10-13 iunie 2010.

Aceasta va avea loc la prestigiosul Misano World Circuit din Italia, locatia perfecta pentru evenimentele Ducati care atrag mii de motociclisti si fani de toate varstele, veniti din toate colturile lumii.

Dupa un succes impresionant al editiei Party on the Red Planet din 2007, Ducati va prezinta acum cel de-al saselea episod al seriei Saptamanii Mondiale Ducati, intitulata in acest an The Red Planet Returns. Mii de Ducatisti de pe toata planeta vor lua parte la marele eveniment pentru a se distra si “scufunda” intr-o atmosfera totala Ducati.

Inca de la prima editie din 1998, Saptamana Mondiala Ducati a fost un adevarat cocktail de adrenalina, putere, viteza, performanta si pasiune imbogatita cu spiritul comunitatii Ducati, care traieste pentru motocicletele construite manual la fabrica din Bologna.

Editia din 2010 se anunta a fi cel putin la fel de incitanta: piloti de uzina, show-uri, cascadorii, test rides, multa muzica dar si oportunitatea de a vizita muzeul si fabrica Ducati vor face din acest eveniment unul complet si memorabil.

Pentru mai multe informatii si ultimele noutati in vederea inscrierii la Saptamana Mondiala Ducati 2010 accesati siteul oficial World Ducati Week.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.