Cauta in stiri

RSS Feed

stunt riding

Scandalul Stunt Ride 2009, ajuns pe MCN

18.06.2009
Foto ©: Motoflash

MCN, una din cele mai populare publicatii moto britanice dar si din cele mai vechi din lume, a scris ieri despre nenumaratele nereguli desfasurate la Stunt Ride 2009, ce a avut loc in weekend-ul 16-17 mai la Romexpo.

Astfel, conform britanicilor, competitia de stunt a fost abandonata de organizatorul Maczo Istvan la jumatatea desfasurarii, luand cu el si suma de 16.500 Euro, reprezentand banii pentru premii. Acesta a lasat in urma si facturi de hotel si carburant neplatite.

O parte din cei mai buni piloti de stunt din Europa si America de Nord au fost lasati in aer la eveniment.

Ian Arnott, managerul pilotului Andrew Nisbet, ce trebuia sa concureze la Stunt Ride inainte de a i se defecta masina, a declarat: “Am avut noroc sa nu participam insa ceilalti piloti sunt furiosi. Se pare ca totul a fost doar o escrocherie. Asta sau sponsorul s-a retras iar Istvan a plecat cu banii pe care ii avea.

Observatorii spun ca evenimentul de doua zile s-a schimbat din competitie in show chiar inainte de finalul primei zile, cand juriul a disparut.

Arnott a mai spus ca stunt riding-ul va mai fi afectat de astfel de farse pana cand va deveni campionat oficial FIM: “Nimeni nu stie ce se intampla in stunting asa ca nu sunt sponsori mari iar pilotii au bugete atat de mici incat trebuie sa mearga la astfel de evenimente in speranta ca vor castiga ceva.

E o imagine deprimanta.

Mai bine de 30 de piloti au fost lasati cu facturi de hotel si bonuri de benzina neplatite iar pe unde se afla Istvan este inca un fapt necunoscut.

Aici puteti citi o analiza mai complexa a evenimentului de la Bucuresti.

Bookmark and Share
comment by nietzsche on 18.06.2009
asta se intampla daca un ungur organizeaza o competitie
Stunt Ride 2009 by Gary on 09.07.2009
Mincinosul de organizator a raspuns la un mail trimis cu intrebarea, daca se prezinta si Christian Pfeifer, ca acest campion mondial s-a retras si nu mai concureaza. La indicatia ca exact la aceasta data are un stunt show in Italia, nu a mai raspuns nimic. Deci era clar din start ca vrea sa traga o teapa!!!!!!!!! Pfeifer nici macar nu stia de pseudo campionat mondial!!!!!!!!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.