Cauta in stiri

RSS Feed

scoala de pilotaj

Scoala de Pilotaj Enduro si Motocross Husqvarna - Zarnesti 22-27 august

21.08.2009
Foto ©: Motoplus Paneuro

Dupa o vara plina de drumetii enduro, Husqvarna, prin importatorul Motoplus Paneuro, continua in forta implicarea sa in dezvoltarea sportului moto off-road din Romania, organizand in perioada 22-27 august 2009 o noua editie a Scolii de Pilotaj Husqvarna Enduro si Motocross.

Aceasta se va desfasura in zona Zarnesti (Brasov) avand trasee de dificultate medie si hard. Primele patru zile sunt dedicate enduroului in timp ce in ultimele doua (26 si 27) atentia se va indrepta catre tehnicile de pilotaj in motocross.

A treia editie a Scolii de Pilotaj Motocross Husqvarna se adreseaza deopotriva concurentilor din competitiile moto off-road nationale si pasionatilor moto care doresc sa-si dezvolte abilitatile si tehnicile de pilotaj.

Antrenamentele vor fi coordonate de multiplul campion national Florian Pop, Racing Team Manager Husqvarna in Romania.

Taxa de participare la Scoala de Pilotaj este de 10 Euro / zi
, iar posesorii de motociclete Husqvarna sunt scutiti de la plata acesteia. Pentru detalii si inscrieri va sta la dispozitie Florian Pop la adresa fpop@paneuro.ro sau la tel. 0743.188.149.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.