Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Scoala de Pilotaj Motocross Husqvarna

12.01.2009
Foto ©: Motoplus Paneuro

Motoplus Paneuro are placerea de a va invita sa participati in perioada 2-6 februarie la Scoala de Pilotaj Motocross Husqvarna.

Aceasta se va desfasura pe traseul de motocross din localitatea Valea lui Mihai (judetul Bihor) unde in aprilie 2008 a fost organizata etapa a III-a a Campionatului National de Motocross. Antrenamentele vor fi coordonate de multiplul campion national Florian Pop, Racing Team Manager Husqvarna in Romania. 

La scoala de pilotaj poate participa orice motocrossist indiferent de marca motocicletei detinute, taxa de participare fiind de 10 EUR/zi, posesorii de motociclete Husqvarna sunt scutiti de la plata acesteia.  

Antrenamentele sunt concepute pentru toate nivele de cunostinte, de la incepatori la avansati. Scoala de Pilotaj Motocross Husqvarna va fi urmata in data de 7 februarie de un concurs amical international cu premii unde „cursantii” isi vor putea testa aptitudinile. Alege sa te antrenezi cu cei mai buni!

Pentru detalii si inscrieri contactati-ne la mail coltean@paneuro.ro sau tel. 0752 011 958.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.