Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Scoala de Pilotaj Motocross si Endurocross Husqvarna

09.02.2010
Foto ©: Husqvarna

Husqvarna Romania, prin importatorul Motoplus Paneuro, te invita sa incepi sezonul competitional 2010 cu un antrenament pe cinste la Scoala de Pilotaj Motocross si Endurocross Husqvarna intre 22 si 26 februarie pe traseul de la Valea lui Mihai (judetul Bihor).

Antrenamentele sunt concepute pentru toate nivelele de experienta si vor fi coordonate de multiplul campion national Florian Pop. Sosirea si cazarea vor avea loc in data de 22 cand se va desfasura si o sedinta tehnica pentru a se integra in antrenamente optiunile fiecarui participant.

Incepand cu 23 februarie vor avea loc antrenamentele, doua pe zi, dimineata unul de tehnica iar dupa-masa unul de rezistenta. La amiaza se va lua o pauza pentru servirea mesei dupa care se va reveni in forta pe traseu.

Posesorii de motociclete Husqvarna pot participa la acest eveniment fara sa plateasca vreo taxa, in timp ce pentru ceilalti piloti taxa de antrenament este de 10 EUR/zi. Cazarea si masa se vor face in grup la Pensiunea Gremix la un cost de ~ 100 RON/persoana/zi, acesta include cazarea si trei mese. Numarul de locuri este limitat!

Pentru detalii si inscrieri contactati-l cu incredere pe Florian la 0743.188.149 sau fpop@paneuro.ro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.