Cauta in stiri

RSS Feed

aparitii

Scooter Magazine, revista cavalerilor urbani

04.09.2008
Foto ©: Scooter Magazine

A aparut nr.2 al revistei Scooter Magazine, revista cavalerilor urbani, disponibila la punctele de difuzare a presei la un pret de 1,95 lei.

Din cuprins mentionam articole despre asigurarile CASCO, pasii de urmat pentru obtinerea categoriei A si A1, ride teste cu Gilera Runner 50 cmc si Honda Dylan 125 cmc precum si doua prezentari: Vespa LXV 125 si Honda Zoomer in viziunea artistului Cosmin Gogu.

Sectiunea de informatii utile contine sfaturi despre cele mai uzuale gadgeturi si o rubrica ce va avea un caracter permanent dedicata spatiului virtual, in care vor fi cuprinse si comentate cele mai folositoare adrese de pe Internet. Trei pagini de preturi ale scuterelor noi comercializate in Romania plus inca patru pagini de mica publicitate, cu datele si fotografiile aferente, inchid numarul 2 al revistei Scooter Magazine.

Bookmark and Share
nu am gasit by sima razvan on 07.09.2008
As dori sa aflu de unde se poate cupara revista si cum poti face abonament, deoarece am cautato pe al chioscurile de ziare de prin focsani si vanzatori nici nu auzisera de a, si nici pagina web a revistei nu am gasit-o...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.