Cauta in stiri

RSS Feed

importatori noi

ScorpionExo in Romania prin Inter Motorcycle

Paul Lozba | 20.03.2009
Foto ©: ScorpionExo

Incepand cu 2009, Inter Motorcycle va incepe sa comercializeze in Romania echipamentele de protectie fabricate de producatorul american ScorpionExo.

ScorpionExo este pur si simplu urmatorul val in domeniul echipamentelor si castilor dedicate motociclistilor. Acestea sunt proiectate cu ajutorul celor mai buni designeri din lume, designeri cu peste 178 de ani de experienta cumulativa.

In doar 5 ani, ScorpionExo a intrat in top trei al celor mai prestigioase branduri dedicate motociclistilor in America, iar acum este timpul ca si motociclistii din Romania sa descopere calitatea si inovatiile Scorpion: Airfit Concept, SpeedShift, EverClear, KwikWick si multe altele.

Deoarece calitatea tine in primul rand de standardele inalte si de abilitatile de productie, ScorpionExo combina resursele si know-how-ul fiecarei tari pentru a cumula in produsele sale tot ceea ce este mai bun din acestea: Know-how: Sistemul sofisticat de vopsire a castilor este dezvoltat de catre ScorpionExo in SUA; Tehnologie: castile beneficiaza de tehnologia provenita din Coreea, cu aliante strategice la nivel global; Inovatie: rezultatul studiilor si cercetarilor foarte avansate - vizorul anti-fog EverClear - unic in gama ScorpionExo, este produs in Canada; Procese: Designul anumitor modele este aplicat pe baza de apa, acestea realizandu-se direct  in Japonia, specialistul de necotestat in aceasta tehnica.

Intreaga gama de casti de la ScorpionExo este certificata de standardele europene in vigoare ECE 22-05, dar si de catre DOT si SNELL pentru piata din USA.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.