Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Seawolves Bike Fest 3 @ Mamaia 2010

01.06.2010
Foto ©: Seawolves M.C. Constanta

In weekendul 11-13 iunie 2010, Seawolves M.C. Constanta organizeaza cea de-a 3-a editie a unei intruniri moto devenita deja traditie - practic unica manifestare moto-rock de pe litoral.

Festivalul se va desfasura in campingul Tabara Turist din statiunea Mamaia si sunt asteptati peste 2000 de participanti din toata tara si de peste hotare, cu sau fara motoare.

Pe parcursul celor 3 zile de festival, berea, muzica si zgomotul motoarelor vor curge in valuri, intr-o atmosfera de voie buna si relaxare, dar si competitie - concursurile specifice fiind sarea si piperul acestui eveniment. Astfel, participantii se vor intrece la impinsul butoaielor de bere, bautul viteza al berilor, mersul incet pe motocicleta, trasul sforii pe echipe, intreceri cu hidrobicicletele, tricouri ude si alte concursuri haiducesti.

In plus, in fiecare seara vor avea loc concerte cu nume grele din muzica romaneasca, concerte sustinute pe o scena de 50.000 de Wati. Astfel, in seara de Vineri, 11 Iunie - seara dedicata bluesului, vor urca pe scena : Nightlosers, George Baicea, Cyfer si Opera, iar in seara de Sambata, 12 Iunie - seara dedicata  hard rock-ului, participantii vor putea canta cu : Iris, Trooper, Bucovina si Incipient.

Distractia nu va consta doar in concursuri si concerte, ci si in late night dance party, cantari haiducesti la foc de tabara, striptease show, parada moto prin Mamaia si orasul Constanta, foc de artificii etc.

Pretul unui bilet de intrare va fi de doar 25 de lei pentru toate cele 3 zile (accesul se va face pe baza unor bratari), in pret fiind inclusa campare gratuita.

Bookmark and Share
Festival Seawolves by Purice Fanel - Cezar on 07.06.2010
Felicitari celor care au initiat aceasta intrunire. Vom fi onorati sa participam si pe viitor sper la cat mai multe intruniri moto. Cu respect !
Festival Seawolves by PURICE FANEL on 08.06.2010
Am dat telefon la camping Tabara Turist si mi-au spus preturile la cazare . Deci o o familie cu un copil rulota si masina 65 lei/zi . Cei 25 lei sunt bani pe care-i platim pentru spectacol . Deci e fal anuntul privind faptul ca in 25 lei intra si camparea .
lol.. sti ce inseamna campare? by Joana on 11.06.2010
Campare se refera la cort..
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.