Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Seawolves Bikers Fest - Mamaia 2009

Paul Lozba | 27.03.2009
Foto ©: Seawolves Bikers

Clubul Seawolves Bikers din Constanta anunta organizarea unei noi intruniri moto, de data aceasta chiar pe malul marii la Mamaia. Aceasta va avea loc in weekend-ul 29-31 mai in campingul Tabara Turist, o locatie superba cu plaja proprie, pusa in intregime la dispozitia tuturor motociclistilor participanti.

Organizatorii au pregatit pentru voi o scena de 20.000 Watti pe care vor concerta formatii blues, country, rock, hard & heavy metal, concursuri specifice si inedite (de exemplu: intrecere cu hidrobicicletele pe mare si cu tricicletele pe nisip), focuri de tabara, parada moto prin Mamaia si Constanta, striptease, focuri de artificii si multe alte surprize.

Intrunirea va incepe oficial vineri, 29 mai, la ora 12. Seara vor face atmosfera Vali Racila ,acompaniat de Catalin Radulescu, si Marcian Petrescu impreuna cu baietii de la Trenul de noapte. Sambata vor urca pe scena trupele Metal Corosion, Highlight, Symbolic (Bulgaria), Trooper, urmand ca titanii de la Cargo sa incheie spectacolul.

Campingul Tabara Turist este situat in capatul statiunii Mamaia, la ultimul rond al bulevardului inspre iesirea catre Navodari. Dispune de peste 500 de locuri de cort si aproximativ 50 de locuri in casute. Locatia dispune si de un restaurant cu autoservire, preturile fiind speciale pentru participantii la intrunire. In interiorul campingului vor fi amenajate mai multe terase si puncte de “hidratare” iar in centrul acestuia se vor afla toalete si dusuri cu apa calda.

Pretul biletului de intrare va fi de 25 lei pentru intreaga perioada. Seawolves Bikers Constanta va asteapta cu bratele deschise si cu berea la rece! Pentru mai multe informatii legate de intrunire accesati website-ul Seawolves.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.