Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Seawolves Bikers' Party 2008

17.04.2008
Foto ©: Seawolves

Cu ocazia implinirii a 5 ani de existenta si activitate, clubul Seawolves Bikers din Constanta anunta organizarea unui mega bikers' party, in Eforie Nord, camping Meduza, in perioada 2-4 Mai 2008.

Totodata evenimentul isi propune a sarbatori in spirit motociclistic deschiderea sezonului moto 2008, cu mici, bere, concerte rock, concursuri cu premii serioase si tot ce tine de distractia specifica unei intruniri moto !!!

Sunt invitati si asteptati toti bikerii (si bikeritele) din tara... sau nu numai!

Multumita sponsorilor generosi, organizatorii vor oferi 7 super concerte. Astfel, cei mai duri dintre duri vor putea da din cap in seara de vineri - 2 mai, pe muzica trupelor:
- Seawolves Band (Constanta - hard&heavy metal)
- Spectral (Pitesti - death metal)
- Symbolic (Bulgaria - thrash death metal)

Urmeaza o sambata seara de blues si rock, in care vor evolua:
- "Sir blues" Vali Racila (Sighisoara - blues)
- Old News (Bucuresti - blues, rock)
- Bucium (Bucuresti, folklore, pagan metal)
- Old No 7 (Constanta, hard&heavy metal)

Campingul Meduza dispune de cateva mii de locuri de campare. Toalete, dusuri cu apa calda se gasesc in centrul campingului. Tot in camping se vor pune la dispozitia invitatilor standuri si terase cu bere, mici, gratare si tot ceea ce trebuie ca sa va simtiti bine!

Acestea fiind spuse, sunteti asteptati intre 2 si 4 mai pentru a petrece cu Seawolves Bikers si a da startul sezonului moto mare!!!

Pentru alte informatii si confirmari de prezenta, puteti contacta clubul Seawolves la office@seawolves.ro sau la numerele de telefon: 0722 592 424 sau 0745 151 380, precum si vizitand site-ul www.seawolves.ro

Bookmark and Share
Vali Radulescu by Liana on 20.01.2010
Vali Radulescu trece prin momente foarte grele. Este internat la Chirurgie maxilo-bucofaciala (Spitalul Vechi) la camera 2 parter. Are nevoie de sustinerea si incurajarea voastra. Va astept sa-l vizitati, Liana
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.